Håll humöret uppe i sommar :)

Generellt är folk mycket gladare på sommaren. Om det beror på att man har längtat efter lite värme efter en lång och kall vinter, fler soltimmar, gril och badsäsongen, segling och andra aktiviterer eller helt enkelt till sin semestervecka - gör desamma. Huvudsaken är att man är glad!

Förra sommaren testades Linsnätet över hela landet. Från söder till norr. Målet var att säkerställa att det var komfertabelt och såväl mygg som knottsäkert. Det blev en resa genom Sverige som varade i drygt en månad. Landskapen varierar kraftigt och så gjorde även mängden mygg och knott på sina ställen. Vissa dagar var det outhärdligt. När det t ex i Funäsdalen, där det var så mycket knott i luften att du inte kan stå still utan måste småspringa eller gå för att undvika att bli biten. Det kan bli riktigt jobbigt och man tappar humöret efter en stund och tillslut har man två alternativ att välja mellan;
1. Ge upp, åk hem.
2. Skydda dig mot myggen! -> Linsnätet

Linsnätets råd är; välj alternativ nr 2. Var ute i naturen med var förberedd på mygg och knott så du kan vara en glad prick i sommar :) 


Strecken som syns på bilden till höger tyder inte på att bildkvaliten är dåligt utan det är alla myggor som flyger om kring när bilden tas.

 


Låt inte myggen förstöra din avkopplingsvecka. På med nätet så kan myggen få surra bäst de vill utanför!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0