Väldens bästa myggnät! - Nu kan du skratt åt myggen :)

Linsnätet är kanske världens bästa myggnät. Det finns inget annat myggnät som gör att man ser lika bra. Samtidigt så är nätet väldigt finmaskigt och 100% knottsäker - ändå är nätet tunt vilket gör att det andas och känns svalt. Du känner nästan inte att du har det på dig! En ytterliggare unik funktion är att nätet är lite stelt, vilket gör att det står ut en bit från huden så att mygg och knott inte kan bita rätt igenom nätet.
En ny uppdatering från förra året är att nätet är figursytt så att det passar mycket bättre på huvudet, även om du har en hatt eller keps under nätet, vilket är att rekomendera.
Sammanfattningsvis är Linsnätet den bästa myggnätshuvan på marknaden - och dessutom till ett mycket bra pris.
Gå till Linsnätets egna webshop nu.
Varför Linsnätet kanske är världens bästa myggnät. Med glasögon ser du perfekt och ett knottsäkert tunt nät gör att du knappt märker att du har det på dig. (Inte bra om man råkar spotta....)
Planerar du att göra en resa genom Sverige i sommar? Kommer du också att vara ha semester mellan veckorna 26 till 31 ? - Då kan (tyvärr) ett myggnät bli väldigt användbart. Om du då önskar ett bekvämt myggnät och samtidgt kunna se bra - ja då är Linsnätet en bra investering. Den kan rädda många fina sommarkvällar!
Myggnät

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0